Wandafwerking

De sfeer die u zoekt

mensen, zoveel wensen! Individualisering is de trend. Iedereen wil iets van zichzelf in een woning kwijt en dat spreekt voor zich. Thuis kunt u lekker tot uzelf komen. De één doet dat in een modern interieur, de ander houdt meer van klassiek en weer een ander wenst een tijdloze uitstraling.

gebr-hoekstraWij willen u graag helpen om voor u de sfeer te creëren, waar u naar zoekt. Wellicht is dit te verwezenlijken met een normaal papieren behang, maar een goede kwaliteit vinyl behang heeft toch een sfeervollere uitstraling.

Uitgebreid scala aan mogelijkheden

Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden dan u zich voor kunt stellen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanbrengen van wandafwerkingen met kwarts, meerkleurenmuurverven, zeer duurzame, ondergrondversterkende en decoratieve glasweefselsystemen.

Zoals u kunt lezen bieden wij u een zeer uitgebreid scala aan mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek kunt u altijd uw wensen met ons bespreken. Op basis hiervan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Naast behangwerk verzorgen wij ook graag het binnenschilderwerk aan uw woning.

Wij horen graag van u!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.