Schilderwerken

Schilderwerk conform uw eisen en wensen

Onze hoofddiscipline is het uitvoeren van schilderwerk conform uw eisen en wensen. Wij zijn specialisten voor onderhouds- en nieuwbouwschilderwerk. Dit voeren wij naar alle tevredenheid van woningbouwverenigingen, aannemers, bedrijven en particulieren uit.

Ontvang een gespecificeerde offerte

SchilderwerkenElk project krijgt bij ons zijn eigen voorbereiding. Deze voorbereiding begint al bij het uitbrengen van de offerte. U wilt per slot van rekening weten wat u krijgt voor uw geld. Bij ons krijgt u een gespecificeerde offerte, zodat u exact weet wat u van ons kunt verwachten.

Indien de aard van de opdracht een goede inspectie verlangt dan voeren wij deze uit. Hierbij nemen wij de gebreken aan de ondergrond en het verfsysteem op. Wanneer blijkt dat er aanvullende maatregelen zoals houtrotherstel nodig zijn, dan nemen we dat vrijblijvend mee in onze offerte.
Bij de uitvoering van uw gewaardeerde opdracht kunt u erop vertrouwen dat wij veilig werken en gebruik maken van modern materiaal en goede persoonlijke beschermingsmiddelen.

Nazorg en service van onze schilderwerken

Ook doen wij niet moeilijk over nazorg of service. En wilt u het schilderwerk aan uw geliefde bezit in goede conditie houden. Dan kunnen wij dit ook voor u invullen in de vorm van meerjarenonderhoud, waarbij wij ook de bijbehorende controlewerkzaamheden uitvoeren. Deze werkzaamheden voeren wij als schilder uit in onder andere Hoorn, Den Helder, Schagen, Medemblik, Slootdorp en andere plaatsen in Noord-Holland.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.