Schildersbedrijf Medemblik

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Uw schildersbedrijf in Medemblik

Wanneer u op zoek bent naar een schildersbedrijf in Medemblik, dan zit u goed bij Schildersbedrijf Gebr. Hoekstra. Wij voeren schilderwerk uit volgens uw eisen en wensen. Onze specialiteit is onderhouds- en nieuwbouwschilderwerk. Of u nu een particulier bent die zijn gevel een nieuwe laag wil geven of een aannemer of bedrijf dat regelmatig onderhoud wil laten uitvoeren, ons schildersbedrijf staat voor u klaar in Medemblik. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Goede voorbereiding

Wij bereiden ieder project in de regio Medemblik zorgvuldig voor. Dit begint al bij het uitbrengen van de offerte, want u wilt uiteraard niet te veel betalen en weten wat u krijgt voor uw geld. Daarom geven wij u altijd een gespecificeerde rekening, zodat u precies weet waar u aan toe bent bij ons schildersbedrijf. Soms is een inspectie vooraf noodzakelijk en we voeren deze dan ook voor u uit. We kijken dan naar de ondergrond, het verfsysteem en eventuele houtrot. Eventuele aanvullende kosten worden dan al in de offerte opgenomen, zodat u niet straks voor verrassingen komt te staan.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Ook voor wandafwerking

Voor ons als schildersbedrijf is een strakke muur een voorwaarde om te kunnen schilderen. Daar kunnen we u ook mee helpen. Wij hebben ervaring in het aanbrengen van wandafwerkingen met kwarts, ondergrondversterkende glasweefselsystemen en meerkleurmuurverven. Wat uw woonwensen in Medemblik ook zijn, wij zorgen ervoor dat uw schilderwerk er weer netjes uitziet. Wij kunnen zowel binnen als buiten schilderen, maar ons schildersbedrijf kan in Medemblik tevens behangen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Schildersbedrijf Medemblik

[/vc_column_text][vc_column_text]

Over ons bedrijf

Wij hebben vele jaren ervaring als schildersbedrijf en daardoor kunnen we u kwaliteit bieden. Onze vakmensen weten waar ze over praten. U mag van ons een betrouwbare, vakkundige en actieve aanpak verwachten. Tevens geven we u in Medemblik graag vrijblijvend en professioneel advies. U kunt ons hiervoor bellen of het contactformulier invullen. Kijkt u voor de gegevens op onze contactpagina. Wanneer u een schildersbedrijf in Medemblik nodig heeft, dan zijn wij uw adres!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Daarom kiest u voor Gebr. Hoekstra

Wij zijn niet het enige schildersbedrijf bij u in de buurt. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Daarom doen wij iedere dag opnieuw ons best voor onze klanten. We willen ons op de volgende manieren onderscheiden van onze concurrentie:

  • Wij werken altijd veilig en maken gebruik van moderne materialen en goede persoonlijke beschermingsmiddelen.
  • Bij ons staan nazorg en service hoog in het vaandel. Hoe kunnen wij u in Medemblik helpen?
  • U kunt bij ons ook een contract afsluiten voor meerjarenonderhoud en bijbehorende controlewerkzaamheden.
  • Onze vakmensen kunnen tevens glaszetten of wanden afwerken. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.
  • We hebben regelmatig leuke acties bij ons schildersbedrijf in Medemblik. Zo krijgt u in de winterperiode een leuke korting!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.