Schildersbedrijf Hoorn

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Profiteer van professioneel schilderwerk

51U kunt Schildersbedrijf Gebr. Hoekstra inschakelen als u op zoek bent naar een vakkundig schildersbedrijf in Hoorn. Al jaren kunnen de meest uiteenlopende opdrachtgevers profiteren van professioneel schilderwerk van een uitstekende kwaliteit. Zo werken wij voor particulieren en bedrijven, waaronder een groot aantal aannemers. Wij zijn vooral gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouwschilderwerk.

Een grondige voorbereiding

Doordat geen enkele situatie in Hoorn en omgeving hetzelfde is en iedereen andere eisen stelt aan het schilderwerk, zorgt ons schildersbedrijf voor een grondige voorbereiding. Deze voorbereiding start al op het moment dat wij een offerte opstellen voor onze klanten. Het is immers begrijpelijk dat u exact wilt weten wat u krijgt voor uw geld. Vandaar dat wij ieder onderdeel van de klus specificeren en helder weergeven in een vrijblijvend offerte. Daarmee weet u precies wat u van ons schildersbedrijf kunt verwachten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Voor uw binnen- en buitenschilderwerk

Bij ons schildersbedrijf kunt u terecht voor het schilderwerk binnen, maar ook buiten. Wij weten als geen ander welke producten en materialen wij nodig hebben om het gewenste resultaat te realiseren. Zo beschikken wij over hoogwaardige verfproducten en moderne apparatuur, waardoor wij kunnen zorgen voor een duurzaam eindresultaat bij u in Hoorn. Daarnaast kunnen wij eventueel zorgen voor houtrotherstel en aanvullende maatregelen nemen om een langdurige kwaliteit te waarborgen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Kies voor de juiste oplossing

Naast het schilderswerk, zorgt ons schildersbedrijf desgewenst voor een nauwkeurige wandafwerking en voor de beglazing van uw volledige ruimte. Daarbij houden wij rekening met energiezuinige oplossingen waardoor u uiteindelijk veel kosten kunt besparen. Hier kunnen wij u deskundig over adviseren, zodat u in Hoorn de keuze kunt maken voor de juiste oplossing. De service en nazorg is daarbij van een hoogwaardige kwaliteit, zodat u altijd bij ons terecht kunt met uw vragen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Klantvriendelijk personeel

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ons schildersbedrijf voor u in huis heeft? Neem dan gerust eens contact op met ons klantvriendelijke personeel. Wij maken graag een afspraak om de gewenste schilderswerkzaamheden en eventuele andere klussen met ons door te spreken. U kunt ons schildersbedrijf in Hoorn vrijwel dagelijks bereiken via ons telefoonnummer, per e-mail en via het contactformulier op deze website.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.