Schildersbedrijf den Helder

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Uiteenlopende schilderswerkzaamheden

Schildersbedrijf Gebr. Hoekstra beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk. Wij werken als professioneel schildersbedrijf in den Helder en omgeving aan talloze schildersklussen en zijn in staat om deze naar volle tevredenheid van onze klanten uit te voeren. U kunt ons bedrijf inschakelen voor uiteenlopende schilderswerkzaamheden bij u thuis en op het werk. Wij geven uw binnen- en buitenmuren de uitstraling die u wenst.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Een duurzaam resultaat

In nauwe samenwerking met onze klanten in den Helder zorgen wij voor een succesvol eindresultaat. Door de schildersopdracht nauwkeurig met u als klant door te spreken, weten wij beide precies waar wij aan toe zijn en voorkomen wij vervelende verrassingen. Zo worden de kleuren, het verftype, de patronen en andere elementen zorgvuldig met u doorgesproken. Door deze grondige afstemming van de schildersklus zorgen wij als schildersbedrijf voor een duurzaam resultaat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Meer dan alleen schilderwerk

5 (1)U kunt ons schildersbedrijf niet alleen inschakelen voor al uw schilderwerk, maar ook op het gebied van wandafwerking en glaswerken zijn wij uw ideale partner. Hiermee profiteert u van een grote hoeveelheid diensten bij slechts één bedrijf. Bovendien is ons schildersbedrijf actief als winterschilder in den Helder. Dat houdt in dat u in de wintermaanden kunt rekenen op hoge kortingen op onze schildersdiensten.

Uitstekende service en nazorg

Wanneer u ons schildersbedrijf heeft ingeschakeld om het schilderswerk bij u in den Helder te verzorgen, profiteert u niet alleen van een hoge kwaliteit, maar ook van een uitstekende service en nazorg. Zo voeren wij eventueel houtrotherstel en andere onderhoudswerkzaamheden uit. Dat betekent dat u bij ons verzekerd bent van een ruimte die het hele jaar door in topconditie verkeert.

Neem onmiddellijk contact op

Kies vandaag nog voor de gerenommeerde dienstverlening van ons schildersbedrijf en neem onmiddellijk contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u met plezier wat onze organisatie voor u kan betekenen. Door onze jarenlange ervaring in het schildersvak kunnen wij snel een gespecificeerde offerte voor u opstellen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Stuur ons e-mail, bel naar ons telefoonnummer of verstuur het contactformulier op deze website als u graag meer informatie wilt ontvangen over ons schildersbedrijf in den Helder.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.