Schilder Slootdorp

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Ervaren schilder in Slootdorp

Wilt u een schilder in Slootdorp inschakelen, dan wilt u wel iemand die zijn vak verstaat. Wij van Schildersbedrijf Gebr. Hoekstra hebben vele jaren ervaring. En al die tijd zijn we niet stil blijven staan. Zo merkten we dat we naast het schilderwerk binnen en buiten ook vaak gevraagd werden om de muren glad en strak te maken. Daar hebben we ons dan ook in gespecialiseerd. Hetzelfde geldt voor glaszetten. Verven we uw kozijnen, dan zetten we er meteen dubbel glas in. Op die manier hoeft in Slootdorp maar één bedrijf te huren en wij zorgen ervoor dat alles netjes in orde komt.

U weet vooraf waar u aan toe bent

Voor ons is een goede voorbereiding heel belangrijk. Daarom komt altijd een schilder eerst bij u langs in Slootdorp. We bespreken dan uw wensen en de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld uw muren in kleuren verven of glasweefselsystemen? Dan is dat geen enkel probleem. We onderzoeken de ondergrond en verfsystemen in Slootdorp. Aan de hand hiervan stuurt onze schilder u een zeer complete offerte. We signaleren bijvoorbeeld houtrot tijdig, zodat u niet achteraf een hogere rekening krijgt. Met ons als uw schilder weet u precies waar u aan toe bent.

Wij werken altijd veilig

Wij werken als schilder in Slootdorp en omstreken altijd volgens belangrijke veiligheidseisen. Dit betekent dat we bijvoorbeeld de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen dragen. Niet alleen voor onze gezondheid is dit belangrijk, maar ook voor de uwe. Wanneer u voor ons kiest, dan kunt u in Slootdorp rekenen op onder meer het volgende:

  • Zeer scherpe prijzen (u betaalt nooit te veel)
  • Regelmatig leuke kortingsacties
  • Geen ander bedrijf meer nodig
  • Schilderwerk binnen en buiten
  • Uw wensen zetten wij centraal

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Informeer naar de opties

Ziet u het niet zitten om zelf aan de slag te gaan en wilt u ons als schilder inhuren? Of betreft het een klus die u zelf niet aandurft in Slootdorp? Dan zijn wij u met veel plezier van dienst. U kunt telefonisch vragen stellen of een afspraak maken: 06-21893202. Vindt u het prettiger om een e-mail te sturen? Laat dan een bericht achter via onze site voor onze schilder. We laten u dan zo snel mogelijk meer weten. Wij zijn uw schilder in Slootdorp, wat kunnen we voor u doen?

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Schilder Slootdorp[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.