Schilder Noord-Holland

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Veel aandacht voor het voortraject

5 (3)Ontdek nu snel wat Schildersbedrijf Gebr. Hoekstra als erkende schilder in Noord-Holland voor u kan betekenen. Wij weten als geen ander dat iedere schildersklus vraag om een andere aanpak. Vandaar dat wij veel tijd en energie steken in het voortraject. Dit traject start al bij het uitbrengen van een offerte. Voordat wij een offerte opstellen, zorgen wij er allereerst voor dat wij volledig op de hoogte zijn van uw situatie en wensen ten aanzien van het schilderwerk. Op basis van deze kennis, kunnen wij vervolgens een gedetailleerde offerte op maat naar u toesturen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ontvang gedetailleerde informatie

Zodra u akkoord bent met de zaken die in de offerte zijn weergegeven, zullen wij u uitgebreid informeren over de werkzaamheden die wij als schilder bij u in Noord-Holland zullen verrichten. Zo verstrekken wij gedetailleerde informatie over de werktijden en het tijdstip waarop onze werkzaamheden voltooid zullen zijn. Hierdoor heeft u een helder en volledig beeld van het gehele schildersproject. Eventueel kunnen wij hiernaast de volledige wandafwerking en de beglazing van uw ruimte verzorgen. Uiteraard zullen wij u ook op dit gebied deskundig adviseren en uitgebreid informeren.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Maak zorgvuldig uw keuze

De sfeer en uitstraling van een pand in Noord-Holland wordt doorgaans bepaald door het schilderwerk, de beglazing en de wandafwerking. Vandaar dat het verstandig is dat u niet impulsief kiest voor een bepaalde oplossing, maar zorgvuldig kijkt naar de mogelijkheden en in overleg met onze schilder kiest voor de meest geschikte oplossing. Een verkeerde keuze kan immers grote gevolgen hebben, waardoor u veel geld en tijd kwijt bent om de werkzaamheden te herstellen. Dat voorkomen wij als schilder liever dan dat wij achteraf nogmaals bij u aan de slag moeten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Bespaar op uw schilderwerk

In de wintermaanden kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen. Als winterschilder werken wij tegen een lager tarief dan gebruikelijk. Bovendien kunt u voor de meeste werkzaamheden die wij verrichten, gebruik maken van het verlaagde BTW-tarief. Zo kunt u op een eenvoudige manier, aanzienlijk besparen op het schilderwerk. Neem gerust eens contact op met uw schilder in Noord-Holland en bekijk welke mogelijkheden wij voor u in huis hebben.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.