Schilder Medemblik

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Schilder in Medemblik nodig?

Wilt u een schilder in Medemblik inschakelen om uw woonkamer van een nieuwe verflaag te voorzien? Of is uw voorgevel aan een opknapbeurt toe? Vraag dan Schildersbedrijf Gebr. Hoekstra om u te helpen. Wij hebben vele jaren ervaring en voeren schilderwerk altijd uit volgens uw wensen en eisen. Onze vakmensen zijn met name gespecialiseerd in nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk. Wij gaan niet alleen aan de slag als schilder voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen op ons rekenen in Medemblik.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Over onze schilderwerkzaamheden

Voor ons is een goede voorbereiding in Medemblik het halve werk. Daarom komen wij graag bij u langs om de situatie op te nemen. We kijken dan naar het verfsysteem, de ondergrond en de eventuele aanwezigheid van houtrot.Hier kunnen we onze werkzaamheden dan op afstemmen en de prijzen hiervoor in onze offerte verwerken.
Ons bedrijf stuurt u altijd een gespecificeerde prijsopgave, zodat u exact weet wat u betaalt en waarvoor. Zo werkt onze schilder in Medemblik!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Schilder in Medemblik

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Ons complete aanbod in Medemblik

In de afgelopen jaren hebben we ook ervaring opgedaan als glaszetter en we kunnen tevens wanden afwerken. Hiervoor hoeft u dus geen ander bedrijf in te schakelen, maar wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren in Medemblik:

  • Glaszetten, met name isolerende beglazing is steeds populairder geworden. Wij geven u hier graag vrijblijvend advies over en vertellen u over de mogelijkheden in Medemblik op dit vlak.
  • Wandafwerking, een goede ondergrond is belangrijk voor ons schilderwerk. Bovendien wenst u wellicht liever behang op (een deel van) de muur? Onze schilder kan wandafwerkingen aanbrengen met kwarts, diverse meerkleurmuurverven en ook glasweefselsystemen die de ondergrond versterken.
  • Schilderwerk binnen en buiten, met name buiten schilderen is een klus die veel mensen liever uitbesteden. Ons schildersbedrijf kan dit vakkundig en netjes voor u doen. U kunt hier eventueel ook een onderhoudscontract voor afsluiten, waarbij we dan regelmatig langskomen voor controle en onderhoud.

Daarom gaat u voor ons bedrijf

U kunt ook een andere schilder in Medemblik vragen voor uw werkzaamheden. Maar wanneer u dat doet, dan doet u uzelf en uw portemonnee tekort. U profiteert dan niet van de volgende voordelen:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Schilder Medemblik

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 

  • Een schilder van ons is vakbekwaam en klantvriendelijk.
  • U krijgt vooraf een heldere en uitgebreide offerte.
  • Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk.
  • Ook hebben we regelmatig acties, bijvoorbeeld voor de winter.
  • Veilig werken staat bij iedere schilder hoog in het vaandel.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Wilt u contact opnemen met ons?

Heeft u interesse in onze diensten en wilt u weten wat onze schilder voor u kan doen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Wij vertellen u graag meer en doen er alles aan om u als klant tevreden te stellen. U kunt een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar en u kunt de gegevens hiervoor op onze contactpagina vinden. Kies voor kwaliteit en professionaliteit met ons als uw schilder in Medemblik!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.