Schilder den Helder

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Het resultaat dat u wenst

Als u op zoek bent naar een betrouwbare schilder in den Helder kunt u terecht bij Schildersbedrijf Gebr. Hoekstra. Voor het gehele schilderwerk bij u thuis en op uw werkplek zijn de schilders van ons bedrijf de aangewezen personen. Wij beschikken over moderne apparatuur en maken gebruik van hoogwaardige verfproducten, zodat wij kunnen zorgen voor het resultaat dat u wenst. Op die manier hebben wij in het verleden voor talloze opdrachtgevers gezorgd voor verrassende resultaten waar iedere klant in den Helder en omgeving voor 100% tevreden mee is.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Grondige voorbereiding van ieder project

Ieder project in den Helder wordt door onze schilder zeer grondig voorbereid. Al bij het uitbrengen van een offerte wordt er zorgvuldig gekeken naar de wensen van de klant en de specifieke situatie. Dat betekent dat wij ieder element afstemmen op uw persoonlijke behoeftes en dit helder weergeven in een gedetailleerde offerte. Zo weet u exact wat u van onze schilder kunt verwachten en krijgt u achteraf niet te maken met vervelende verrassingen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Een klantgerichte service

Het kan zijn dat er bij uw opdracht in den Helder een grondige inspectie door onze schilder noodzakelijk is, zodat wij de verfsoort en verftechniek optimaal kunnen afstemmen op uw situatie, waardoor wij het best haalbare resultaat kunnen realiseren. Ook voor een dergelijke inspectie kunt u gebruik maken van de klantgerichte service van onze schilder. Zo kunnen wij tevens aanvullende maatregelen verzorgen op het gebied van onderhoud of houtrotherstel. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het leveren en monteren van uw beglazing en het volledig afwerken van al uw wanden en plafonds.

Neem vandaag nog contact op

Als u geïnteresseerd bent in de dienstverlening van onze schilder, kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de schilderswerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren en stellen desgewenst een vrijblijvende prijsopgave voor u samen. Bovendien kunt u bij ons profiteren van een aantrekkelijke 6% regeling en ons werk als winterschilder. Kies net als vele voor u ook voor de diensten die wij als betrouwbare schilder in den Helder verrichten en neem direct contact op.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.